Guru před 3 týdny

Avatar: Frontiers of Pandora

Na Pandoru útočí nebezpečná militaristická organizace RDA a záleží jen na vás, jestli se jim podaří zvítězit nebo spolu s klany Na'vi jejich pokusy o dobytí země odrazíte.

Popis

V dobrodružné hře hrané z pohledu první osoby se ocitnete ve světě Pandora, tentokrát na dosud nikdy nespatřeném kontinentu Západní Hranice. Vy, jako Na'vi, jste byli uneseni lidmi z vojenské organizace RDA, kde vás několik let přetvářeli, abyste se hodili pro jejich plány. Když jste po patnácti letech konečně na svobodě, musíte znovu objevovat své kořeny, a navíc ještě chránit Pandoru před RDA. K tomu vám pomohou další klany Na'vi, banshee i vaše bojové umění a zkušenosti nasbírané v RDA. Během bojů budete objevovat krásu Pandory, která ale dokáže být někdy i smrtelně nebezpečná.

Zažijte dobrodružství Západní Pandory

Avatar: Frontiers of Pandora je akční dobrodružná hra z pohledu první osoby. Odehrává se na kontinentu Západní Hranice. Zahrajete si ji na PS5, Series XIS, na počítači i na Amazon Luna.

Co na vás čeká?

Stanete se postavou Na'vi, kterou unesla lidská militaristická korporace známá jako RDA. Tam vás vytrénují a přetransformují tak, aby vás mohli využít ke svým plánům. O patnáct let později jste konečně volní, jenže ve svém rodném světě jste za cizince. Musíte se znovu spojit se svými ztracenými předky a zjistit, co to vlastně znamená být Na'vi. Ale tím nejdůležitějším úkolem je spolu s dalšími klany ochránit Pandoru před útoky RDA.

Krásná a nebezpečná

Ve hře objevíte dechberoucí místa Západní Hranice - kontinentu Pandory, který nebyl až doteď nikdy spatřen. Oblasti Pandory jsou nádherné, ale nepředvídatelné a pokud si nedáte pozor, může to pro vás dopadnout fatálně.

Upravte si svého hrdinu

Jako Na'vi disponujete neuvěřitelnou silou a hbitostí. Svoji postavu si můžete také upravovat a vylepšovat novými dovednostmi nebo zbraněmi, které se podle vás k postavě nejvíce hodí. Zbraně si můžete také vyrobit.

Banshee

Ve spojení s vaším banshee můžete cestovat přes celý rozlehlý kontinent Západní Hranice. Společně také budete bojovat proti RDA v napínavých a dobrodružných vzdušných bitvách.

Bojujte dvěma způsoby

Bránit Pandoru můžete tradičními zbraněmi Na'vi, jako je luk či vrhač oštěpů. Díky únosu a výcviku RDA navíc umíte ovládat také lidské destruktivní zbraně, jako je puška nebo brokovnice.

video

Call of Duty: Vanguard

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Prince of Persia: The Lost Crown

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Sniper Elite 5

admin
Guru
před 2 týdny
Mario vs. Donkey Kong Remake

Mario vs. Donkey Kong Remake

1711487855.png
Guru
před 1 měsícem
video

Call of Duty: Modern Warfare II

admin
Guru
před 1 měsícem